Boje Canon PG-40 BK 16ml

3,400 L

In stock

Boje Canon PG-40 BK 16ml

Krahaso
SKU: 0615B001 Category: Tags: , , , ,

Boje Canon PG-40 BK 16ml

Kjo bojë e zezë me prodhim të lartë 16ml siguron më shumë printime sesa ekuivalenti standard.
Bojë e zezë e pigmentit përdoret për shtypjen e dokumenteve dhe siguron tekst të mprehtë dhe me jetëgjatësi të madhe.

Benefite

 • Ink origjinal i Canon prodhon mesatarisht 35% më shumë printime me cilësi sesa fishekë për imitim
 • Ink origjinal i Canon ofron printime me cilësi të qëndrueshme 100% të kohës
 • Eshtë 100% i besueshëm, kështu që ju mund të printoni me më pak stres
 • Kthejeni çdo fishekë boje dhe toneri që të ripërdoren ose riciklohen. Eshtë falas, e lehtë dhe miqësore me mjedisin.

Perputhshmeria

 • PIXMA iP2200
 • PIXMA iP2500
 • PIXMA iP2600
 • PIXMA iP1900
 • FAX JX510P
 • PIXMA MP140
 • PIXMA MP150
 • PIXMA MP160
 • PIXMA MP170
 • FAX JX200
 • FAX JX210P
 • FAX JX500
 • PIXMA MP180
 • PIXMA MP190
 • PIXMA MP210
 • PIXMA MP220
 • PIXMA MP450
 • PIXMA MP450x
 • PIXMA MP460
 • PIXMA MP470
 • PIXMA iP1200
 • PIXMA iP1600
 • PIXMA iP1800
 • PIXMA iP1700
 • PIXMA iP1300

 • Genuine ink

 • Recycling program

 • FINE Cartridge system

 • ChromaLife100 system

Additional information

Marka

Canon

Modeli

PG-40

Ngjyra

Zeze

Pesha

16 ml

Numri Faqeve

> 360 Faqe

Kategori

Boje Canon PG-40 BK 16ml

3,400 L

Add to Cart