All-In-One ACER 21.5″ SSD 1TB 8GB Ram

99,000 L

In stock

Krahaso
SKU: DQ.BBTET.007 Category: Tags: , ,

Inovacioni dhe eleganca tiparet kryesore te modelit Acer Aspire C22-865

Acer Aspire C22865 54.6 cm (21.5") 1920 x 1080 pixels 8th gen Intel®

  • Mbroni sytë tuaj nga drita e dëmshme duke përdorur teknologjitë e Acer BlueLightShield dhe Flickerless.
  • Mbani një sinjal të fortë, të qëndrueshëm pa tel me antenën wireless.

 

 

  •  Dizajni ultrathin kursen hapësirë dhe i jep çdo ambjenti  një prekje hijeshie dhe shijoni një zonë më të gjerë shikimi me modelin e ekranit pa borde.
    Acer Aspire C22865 54.6 cm (21.5") 1920 x 1080 pixels 8th gen Intel®

 

 

Additional information

Marka

Acer

Sistemi‎‎‎ Operimit

Windows 10

Processori

i3-8100U

Ekrani

21.5", Full HD

Rezolucioni

1920 x 1080

Ram

8GB DDR IV

Hard Drive

1TB, HDD

Nderfaqe/Porta

2 porta USB2.0,2porta USB 3.0, HDMI

KEYBOARD / MOUSE

wireless keyboard/mouse

Wireless

2.4 Ghz

Power Supply

64W

Kategori

All-In-One ACER 21.5" SSD 1TB 8GB Ram

99,000 L

Add to Cart