Boje Epson T1291 BK

2,900 L

In stock

Boje Epson T1291 BK MOLLE

Krahaso
SKU: C13T12914021 Categories: , Tags: , , , ,

Boje Epson T1291 BK MOLLE

Bojëra Epson DURABrite Ultra ju lejojnë të shtypni dokumente teksti me cilësi dhe fotografi me cilësi laboratori që janë rezistent ndaj ujit, mjegullës dhe zbardhjes.

Perputhshmeria

The models below are compatible with one or more items in this range. For more details, please refer to the links below or the manual for your product.

WorkForce WF-3520DWF Epson Stylus SX440W Epson Stylus Office BX630FW
Epson WorkForce WF-7525 Epson Stylus SX435W Epson Stylus Office BX625FWD Pro Edition
Epson WorkForce WF-7515 Epson Stylus SX430W Epson Stylus Office BX625FWD
Epson WorkForce WF-7015 Epson Stylus SX425W Epson Stylus Office BX535WD
Epson WorkForce WF-3540DTWF Epson Stylus SX420W Epson Stylus Office BX525WD
Epson WorkForce WF-3010DW Epson Stylus SX235W Epson Stylus Office BX320FW
Epson Stylus SX620FW Epson Stylus SX230 Epson Stylus Office BX305FW Plus
Epson Stylus SX535WD Epson Stylus Office BX935FWD Epson Stylus Office BX305FW
Epson Stylus SX525WD Epson Stylus Office BX925FWD Epson Stylus Office BX305F
Epson Stylus SX445W Epson Stylus Office BX635FWD Epson Stylus Office B42WD

 

Additional information

Marka

Epson

Modeli

T1291-BK

Ngjyra

Zeze

Pesha

11.2 ml

Numri Faqeve

> 360 Faqe

Kategori

C13T12914021

Boje Epson T1291 BK

2,900 L

Add to Cart