Canon 716 Toner Black

10,200 L

In stock

Krahaso
Categories: ,

Canon 716 Toner Cartridge

Toner origjinale Canon siguron rezultate dhe jetëgjatësi

Tipi: Standard cartridge

Ngjyra: zeze

Kopje: 2300 A4

 

Modelet e printerit qe pershtatet:

Canon i-SENSYS LBP5050

 Canon i-SENSYS LBP5050n

 Canon i-SENSYS MF8030CN

Canon i-SENSYS MF8040CN

 Canon i-SENSYS MF8050CN

 Canon i-SENSYS MF8080CW

Kategori

Canon 716 Toner Black

10,200 L

Add to Cart