Ekran Projektori Nilox 244×244 cm

25,000 L

In stock

Ekran Projektori Nilox 244×244, Figura 1:1,Siperfaqe Matt Whitte

Krahaso
SKU: AMLI044043 Category: Tags: , , ,

Ekrani Nilox me mekanizëm rrotulluese manual me cilësi të lartë, me pajisje të brendshme që lejon zbritjen e perdes dhe vetë-bllokimin e së njëjtës, kështu që nuk është e nevojshme të rregulloni perden në mur. Susta është e pajisur gjithashtu me pajisjen CSR (Control Screen Return) e cila siguron kthimin e kontrolluar të ekranit me një shpejtësi të moderuar. Keto ekrane jane projektuar për instalime tavani ose muri. Ekranet Nilox janë zgjidhja ekonomike në kategorinë e ekraneve që tërhiqen manualisht, të përshtatshme për instalime në shkolla, universitete, klasa të formimit profesional, etj.

Additional information

Brand

Nilox

Ekrani

3,43 m (135")

Raport figure

1:1

Lartësia e dukshme e ekranit

244 cm

Gjerësia e dukshme e ekranit

244 cm

Sipërfaqja e ekranit

Matt e bardhe

Ngjyra e produktit

E bardhe

Kategori

Ekran Projektori Nilox 244x244 cm

25,000 L

Add to Cart