Flash Disk 64GB USB 3.1 Kingstone DT100G3/64GB

1,800 L

In stock

 • Kapaciteti 64 GB
 • Ndërfaqja USB 3.0 Type-A (USB 3.1 Gen 1)
 • Shpejtësia maksimale e leximit: 100 MB / s
 • I pajtueshëm me USB 2.0

   

   

Krahaso
 • Kingstone DataTraveler® 100 G3 USB 3.0 Flash Drive e projektuar për noteboks, Pc dhe pajisje dixhitale, është një pajisje portative për ruajtjen dhe transferimin e dokumenteve, prezantimeve, muzikës, videove,dhe dhume te tjerave. E ndërtuar me një ndërfaqe USB 3.0 Type-A, e cila njihet gjithashtu si USB 3.1 Gen 1, Data Traveller 100 G3 përmban shpejtësi leximi deri në 100 MB / s dhe është i pajtueshëm me USB 2.0.
 • Kingston’s Data Traveller 100 G3 USB 3.0 Flash Drive është i pajtueshëm me Windows 10, 8.1, 8 dhe 7 (SP1), macOS 10.10,

  Linux 2.6.x dhe Chrome.

 

Additional information

Brand

Kingsonte

Kapaciteti

64 GB

Nderfaqet

USB 3.1 / USB 3.2 Gen 1 (5 Gb/s)

Konektoret

USB Tipi-A

Shpejtësia maksimale e leximit

100 MB/s

Shpejtesia maksimale e shkrimit

10 MB/s

Kategori

Flash Disk 64GB USB 3.1 Kingstone DT100G3/64GB

1,800 L

Add to Cart