Flash Disk 64GB USB 3.2 Kingston DTX/64 GB

1,100 L

In stock

Krahaso

Qasje e lehtë dhe transferime të shpejta

Kingston’s DataTraveler® Exodia përmban performancën USB 3.2 Gen 1 për akses në laptopë, kompjuterë desktop, monitorë dhe pajisje të tjera dixhitale. DT Exodia lejon transferime të shpejta dhe ruajtje të dokumenteve, muzikës, videove dhe më shumë. Dizajni i tij praktik e bën atë ideal për përdorim të përditshëm. 

Additional information

Kapaciteti

64GB

Shpejtësia

USB 3.2 Gen 1

I përputhshëm me

Windows® 11, 10, 8.1, macOS (v.10.14.x +), Linux (v. 2.6.x +),
Chrome OS™

Kategori

Flash Disk 64GB USB 3.2 Kingston DTX/64 GB

1,100 L

Add to Cart