Hard Disk i Jashtem 1TB Toshiba

8,400 L

In stock

Hard Disk i jashtem 1TB Toshiba

Krahaso
SKU: HDTB410EK3AA Category: Tags: , ,

Hard Disk i jashtem 1TB Toshiba Usb 3.0

Transferoni skedarët shpejt me Super Speed USB 3.0 dhe ruani deri në 1 TB të dhëna në disqet e jashtme .Këto pajisje bëhen gati për t’u përdorur me Microsoft Windows dhe nuk kërkojnë instalim të softuerit. Kështu që ju mund t’i ruani skedarët tuaj të preferuar më lehtë se kurrë. Sillni elegancë me ju, me një përfundim mat të kësaj pajisje që mund të përdorni në tryezën tuaj ose në lëvizje. Pajisja gjithashtu ofron pajtueshmëri USB 2.0, duke e lejuar atë të lidhet me harduerin më të vjetër.

Hard Disk i jashtem 1TB Toshiba

 

 

PROCESI I THJESHT PRDORIMI
Perdorim  i thjeshtë mund të përdoret me Microsoft Windows pa nevojën e instalimit të softuerëve. Tërhiqni dhe lëshoni skedarët tuaj intuitivisht nga PC ose laptop në hard disk ose nga hard drive në kompjuterin tuaj.

 

 • Specifikimet Themelore:
 •  USB 3.0 ose USB 2.0
 • Max. shkalla e transferimit

  ~ 5,0 Gbit/sec

 • Kërkesat e sistemit:
  NTFS formatuar për Microsoft® Windows® 10®, Windows® 8.1, Windows 7
  Një portë USB 3.0 ose USB 2.0
  për macOS v10.15 / v10.14 /v10.13 /v10.12/v10.11/10.10

Additional information

Marka

Toshiba

Hard Drive

1000 GB

Nderfaqe/Porta

USB

Sistemi‎‎‎ Operimit

MacOS, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Server

Ngjyra

Zeze

Kategori

Hard Disk i jashtem 1TB Toshiba Usb 3.0

Hard Disk i Jashtem 1TB Toshiba

8,400 L

Add to Cart