Kabell USB ADJ Transmetues & Karikues W

1,800 L

In stock

Kabëll USB për pajisje APPLE – Gjatësia 1.5 metra – White – Elite Line

Krahaso
SKU: 110-00074 Categories: , Tags: , , , , , , , , ,

Kablloja USB 2.0 ju lejon te lidhni iPhone, iPad me portat USB te kompjuterit , tabletit për sinkronizimin dhe karikimin në të njëjtën kohë, ose me adaptorin e energjisë Apple® për karikim të përshtatshëm nga një prizë muri.

Transmetues Data & karikues per Apple me cilësi të lartë, me mbeshtjelles najloni dhe me konektore metalik.

Praktik dhe shume funksional

Gjatesia e kabellit 1.5 m

Pajisja e aprovuar për produktet Apple, siguron performancë optimale

Additional information

Brand

ADJ

Perdorimi

Kavo sinkronizimi dhe karikimi

USB

2.0

Pajtueshmeria

iPhone, iPad, iPod

Gjatesia e kabellit

1.5 m

Ngjyra

E bardhe

Kategori

Kabell USB ADJ Transmetues & Karikues W

1,800 L

Add to Cart