Karte memorie MicroSD 128GB Kingston

3,900 L

In stock

Karte memorie MicroSD 128GB Kingston 100MB/S read

Krahaso
SKU: SDCS2/128GB Categories: , Tags: , , , , ,

 Canvas Select Plus microSD Card

Projektuar për pajisjet Android dhe ndërtuar me specifikimet e performancës A1, 128 GB Canvas Select Plus UHS-I microSDXC Memory Card me adaptor SD nga Kingston ofron shpejtësi dhe kapacitet të përmirësuar për të ngarkuar aplikacione më shpejt, si dhe kapjen e imazheve të papërpunuara dhe JPEG Video HD 1080p. Me një kapacitet ruajtje deri në 128 GB, ky Canvas Select Plus jep shpejtësi leximi deri në 100 MB / s, dhe falë vlerësimit të klasës së shpejtësisë V10, shpejtësia e shkrimit nuk do të bjerë nën 10 MB / s.

E ndërtuar dhe e provuar për t’i bërë ballë ambienteve të vështira, karta Canvas Select Plus 128 GB e Kingston është e mbrojtur nga uji, goditja, dridhjet, rrezet x dhe ekstreme të temperaturës prej -13 deri 185 ° F. Përfshihet një përshtatës microSD në SD me një çelës mbrojtës nga shkrimi, duke lejuar që kjo kartë të përdoret në pajisjet e përputhshme me SD.

Additional information

Brand

Kingstone

Lloji i kartes

microSDXC

Kapaciteti

128 GB

Shpejtesia leximit

100 MB/s Maximum, UHS-I

Tempratura operimit

25 ° C / 85 ° C.

Permasat e produktit

24mm x 32mm x 2.1mm

Kategori

Karte memorie MicroSD 128GB Kingston

3,900 L

Add to Cart