Kavo Tensioni ADJ 1.8m 320-00075 BK

600 L

In stock

Krahaso
SKU: 320-00075 Category: Tags: ,

Kabell Ushqyesi per kompjuter ose Monitore 1.8m i përshtatshëm për shumicën e kompjuterave, monitorëve, printerëve dhe pajisjeve të tjera me një lidhës 3-pin, 2 pin plug evropian. Parametrat si meposht:

Tensioni: 220V / 50-60Hz
Gjatësia e kabllit: 1.8m
Instalime: 3 x 28 x 0.15Cu
Diametri: 5mm
Seksioni kryq: 0,5²
Max aktuale: 10A

Kategori

Kavo Tensioni 1.8m

Kavo Tensioni ADJ 1.8m 320-00075 BK