Kavo USB ADJ AI219 USB 2.0/Micro USB 1.5m 110-00088

700 L

In stock

Kavo USB ADJ AI219 USB 2.0 / Mikro USB – Gjatësia 1.5 metra – Për karikimin dhe sinkronizimin e pajisjeve mobile – Ngjyra e zezë

Krahaso
SKU: 110-00088 Categories: , Tags: , , , , , , , ,
  • Kavo 2.0V Micro USB për karikimin dhe sinkronizimin e pajisjeve tuaja mobile. Të dy folete USB dhe Micro USB te kabllit janë të kthyeshme. Eshtë i pajtueshëm me standardet USB 1.0, 1.1 dhe 2.0
  • Karikim i shpejtë – Kabllo e pajtueshme me teknologjinë e karikimit të shpejtë dhe rrjedhimisht me linjën e re të karikuesit të baterisë Mercurio
  • Gjatësia e kavos 1.5 metra

Kategori

Kavo USB ADJ AI219 USB 2.0/Micro USB 1.5m 110-00088