Leter Foto & Boje Canon KP-108IN

5,400 L

In stock

Krahaso

Karakteristikat kryesore

 • Prodhon printime deri në 108x 4 x 6″
 • Bojë me ngjyra (cyan, magenta, yellow)
 • Për printerët e zgjedhur SELPHY
 • Për paketën e printerit të kamerës SD1100
 • 108 faqe printimi

Canon KP-108IN

Seti i bojës dhe letrës me ngjyra KP-108IN nga Canon është një paketë e veçantë që përfshin letër dhe bojë. Përdoreni këtë kit special për të printuar në mënyrë ekonomike fotografi me ngjyra deri në 108x 4 x 6″. Për shkak se letra është e prerë paraprakisht, thjesht printoni fotot tuaja dhe ato janë gati. Kjo njësi është e përputhshme me modelet e mëposhtme:

 • SELPHY CP1300
 • Canon SD1100
 • SELPHY CP760
 • SELPHY CP770
 • SELPHY CP770 Bundle
 • SELPHY CP780
 • SELPHY CP800
 • SELPHY CP900
 • SELPHY CP1200

Kategori

Leter Foto & Boje Canon KP-108IN

5,400 L

Add to Cart