Main Board ASUS LGA1151 PRIME B360-PLUS

17,000 L

In stock

ASUS LGA1151 PRIME B360-PLUS

Krahaso
SKU: PRIME B360-PLUS Category: Tags: , , ,

Motherboards ASUS Prime 300 Series ofrojnë bazën e fortë të nevojshme për ndërtimin e parë, plus fleksibilitet për tu rritur me ambiciet tuaja. Ne kemi shkrirë të gjitha gjërat e mira që janë paketuar në procesorët më të fundit të Gjeneratës së 8-të Intel® Core with me projektimin dhe inxhinierinë thelbësore të ASUS, duke përfshirë akordimin automatik të sistemit, kontrollet  dhe audios gjithëpërfshirëse në bord. ASUS Prime 300 Series

Main Board ASUS LGA1151 PRIME B360 PLUS

Main Board ASUS LGA1151 PRIME B360 PLUS

 

Stabiliteti i përmirësuar i DDR4
ASUS OptiMem ruan integritetin e sinjalit të kujtesës duke kursyer gjurmët dhe viat në shtresën optimale PCB, dhe paraqitja jonë e gjurmëve T-Topologji siguron sinjalizimin në kohë, duke ekuilibruar gjatësinë e gjurmëve midis lojëra elektronike të kujtesës. Këto pajisje shtesë lejojnë që Kryeministri 300 të mbështesë një gamë të gjerë të kutive të memorjes dual dhe quad-DIMM, ndërsa siguron pajisjen tuaj me stabilitetin që i nevojitet për t’u marrë me çdo lloj ngarkese pune – pavarësisht nëse jeni duke luajtur lojëra apo duke ekzekutuar aplikime intensive

 

 

Kategori

Main Board ASUS LGA1151 PRIME B360-PLUS

Main Board ASUS LGA1151 PRIME B360-PLUS

17,000 L

Add to Cart