Multifunksion Laser Canon i-Sensys MF446X

57,000 L

Out of stock

Krahaso
  • loji i printimit: Laser
  • Multifunksion 
  • Formati maksimal: A4
  • Ngjyra: Jo
  • Printim automatik dyfish (Duplex)
  • Wi-Fi
  • Shpejtësia e printimit A4 B&W: 38 fpm
  • Karta e rrjetit: Po
  • Cikli mujor i punës: 4000 faqe

Printera shumëfunksionalë bardh e zi të projektuar për biznese të vogla dhe të mesme, këta printera lazer shumëfunksionalë ofrojnë shpejtësi, dhe besueshmëri. Me kontrolle të personalizueshme dhe printim të mbrojtur me PIN, nuk ka qenë kurrë më e lehtë për të maksimizuar potencialin e kompanisë suaj.

Additional information

Lloij

Lloji i printimit: Printer
Lazer/ Multifunksion: Multifunksion
Teknologjia e printimit: Lazer

Nderfaqja

Wi-Fi: Po
Karta e rrjetit: Po
Lloji i kartës së rrjetit: 10 BaseT / 100 BaseTX / 1000 BaseT
Porta hyrëse USB: 1
Bluetooth: Jo

Sistemi printimit

Multifunksion lazer monokromatik

Skaneri

Modaliteti i skanimit: ADF
Madhësia maksimale e skanimit: A4
Rezolucioni optik: 600×600
Shpejtësia e skanimit B/W: 38 ppm
Shpejtësia e skanimit me ngjyra: 13 ppm

Menaxhimi i medias

Printimi automatik i dyfishtë: po
Numri i tabakave standarde të letrës: 2
Kapaciteti i tabakasë 1 i letrës: 250 fletë
Kapaciteti i tabakasë 2 i letrës: 100 fletë

Printimi

Shpejtësia e printimit b/w : A438 ppm

Sistemi operimit

Mac, Windows 8, Windows 7, Windows 10, Linux

Paneli i kontrollit

Touch Screen

Kopja

Rezolucioni i kopjimit: 600×600
Koha e kopjimit të parë b/w: 6,6 sek

Formati i letres

A4, A5, A5 (Peizazh), A6, B5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, Deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K,

Formatet e skanimit

TIFF/JPEG/PDF/PNG

Kategori

Multifunksion Laser Canon i-Sensys MF446X

57,000 L