Router Wireless AC750 RJ45 10/100 D-Link DIR-809

5,100 L

In stock

Dual-band Wireless AC750 (433 Mbps ne 5 GHz + 300 Mbps ne 2.4 GHz) – 1 x Fast Ethernet WAN / 4 x Fast Ethernet LAN

Krahaso

Diapazoni dhe besueshmëria e rritur e teknologjisë AC wireless arrin më tej në shtëpinë tuaj dhe tiparet e përparuara të sigurisë DIR-809 ndihmojnë në mbajtjen e rrjetit dhe të dhënave tuaja të sigurta nga ndërhyrësit.

  • Lidhje wireless me shpejtësi të lartë

Routeri Wireless AC750 Dual Band DIR-809 përdor teknologjinë më të fundit me shpejtësi të lartë për t’ju sjellë shpejtësi Wi-Fi deri në 433 Mbps në brezin e frekuencës 5 GHz dhe 300 Mbps në brezin frekuences 2.4 GHz.

  • Dual Band Wireless për Performance pa nderpreje

Shfletoni në internet, bisedoni dhe luani lojëra në internet në brezin 2.4 GHz me telefonat tuaj dhe kompjuterët, ndërsa transmetoni njëkohësisht media dixhitale në brezin 5 GHz në media player dhe tabletët tuaj.

  • Zgjasni rrjetin tuaj ekzistues wireless

Mund të përdorni gjithashtu Wireless AC750 Dual Band për të rritur mbulimin e rrjetit tuaj ekzistues Wi-Fi të shtëpisë.

  • Lehtë për tu konfiguruar

Thjesht hapni një shfletues uebi për të hyrë në wizard e konfigurimit dhe ndiqni udhëzimet hap pas hapi. Mund të përdorni gjithashtu aplikacionin QRS (Quick Router Setup) për celularin, i disponueshëm për smartphone dhe tabletë iOS dhe Android.

Additional information

Wireless standard

Wireless AC

Modaliteti i brezit të frekuencës

Bandë e dyfishtë

Shpejtesia wireless

300 Mbps 2.4 GHz

433 Mbps 5 GHz

Antenat

3 x antena

Nderfaqet

1 x Fast Ethernet WAN

4 x Fast Ethernet LAN

Kategori

Router Wireless AC750 RJ45 10/100 D-Link DIR-809

5,100 L

Add to Cart