Router Wireless N300 RJ45 10/100 ASUS RT-AC1200_V2

6,300 L

In stock

Asus RT-AC1200_V2 IEEE 802.11ac Ethernet Wireless Router – 2.40 GHz ISM Band – 5 GHz UNII Band – 4 x Antenna(4 x External) – 150 MB/s Wireless Speed – 4 x Network Port – 1 x Broadband Port – Gigabit Ethernet – Desktop

Krahaso
  • Mbulim i Përmirësuar dhe Performancë me Shumë pajisje

RT-AC1200 ka katër antena të jashtme, dy të dedikuara për secilën frekuencë (2.4 GHz dhe 5 GHz), për të siguruar një sinjal të fuqishëm dhe një mbulim më të mirë në të gjithë shtëpinë tuaj.

  • Ruajtja e jashtme e lidhur me rrjetin

Duke përdorur portën USB 2.0, ju mund të lidhni memorje të jashtme të ruajtjes për qasje të lehtë dhe transmetimin e përmbajtjes së medias në PC tuaj të lidhur.

  • Konfigurimi i thjeshtë me 3 hapa

Vendosni routerin tuaj ASUS në 3 hapa të thjeshtë: lidhni kabllot me routerin, hapni një shfletues web dhe ndiqni hapat e konfigurimit për tu lidhur në internet.

  • Kontrollet Prindërore

Kufizoni kohën kur secila pajisje mund të ketë qasje në internet duke zbatuar kufij të caktuar të kohës në kontrollet e përparuara prindërore.

  • Transmetim Wireless i përshtatshëm

Kombinuar me aplikacionin ASUS AiPlayer, RT-AC1200 bëhet qendra juaj e mediave shtëpiake. Ju mund të ruani të gjithë muzikën, videot dhe imazhet tuaja në një pajisje të jashtme të ruajtjes dhe ta ndani atë me valë në çdo pajisje të lëvizshme.

Additional information

Brand

Asus

Modeli

RT-AC1200_V2

Frekuenca

2.4 GHz, 5 GHz Dual-Band

Antenat

x 4

Fuqia antenes

5 dBi

Modaliteti wireless

Wi-Fi 5 (802.11ac)

Portat

1 x 10/100 Mb/s Ethernet (RJ45) (Uplink)
4 x 10/100 Mb/s Ethernet (RJ45) (Console)
1 x 480 Mb/s USB Type-A

Protokollet e suportueshem

DMZ
DoS
IPv4
IPv6

Shpejtesia

1200 Mb/s Total
2.4 GHz: 300 Mb/s
5 GHz: 867 Mb/s

Suporti VPN

IPSec, L2TP, PPTP, Pass-Through

Firewall (Muri mbrojtes)

SPI

Siguria

WEP, WPA, WPA2

Standartet IEEE

802.11ac, 802.11n

Kategori

Router Wireless N300 RJ45 10/100 ASUS RT-AC1200_V2

6,300 L

Add to Cart