Scaner Barkodi me Kavo Datalogic QD2131

10,600 L

In stock

Krahaso

QuickScan QD2131 me një algoritëm të zgjeruar të dekodimit që i mundëson imazherit të kapë dhe deshifrojë bar-kodet 1D më shpejt.

Imazhi linear QD2131 ka një fushë shikimi jashtëzakonisht të gjerë dhe një vijë skanimi tepër të gjatë, duke lejuar përdoruesit të lexojnë më shumë bar-kodet 1D nga një distancë më e afërt. Për më tepër, imazhi QD2131 ka një gamë të gjerë leximi që tejkalon kërkesat e aplikacioneve më të përgjithshme të skanimit. Imazhi QD2131 gjithashtu mbështet funksionet e Menaxhimit të Largët duke përdorur aplikacionin Host Download.

  • Diapazoni i zgjeruar i leximit dhe thellësia e fushës (DOF)
  • Këndi i skanimit tepër i gjerë dhe vija e skanimit shumë e gjatë
  • Vija e skanimit e mprehtë dhe shumë e dukshme
  • Pesha e lehtë dhe dizajni i ekuilibruar
  • Performancë e këndshme e leximit
  • Lexon bar-kodet nga pajisjet mobile ose ekranet e kompjuterit
  • Teknologjia e patentuar ‘Green Spot’ e Datalogic për reagime të lexuara mirë
  • Skanuesit janë të pajisur me një bateri 1,400 mAh, dhe mund të karikohet përmes një mikro USB.

Duke përdorur Bluetooth HID, imazhi QuickScan QBT2131 mbështet gjithashtu lidhjet me sistemet operative Android ™ dhe iOS.

Additional information

Brand

Datalogic

Modeli

QD2131

Nderfaqja

1 x USB

Lloji i elementit të skanimit

Imazher linear – LED (Red)

Gjatësia e valës

610-650 nm

Shkalla skanimit

400 scan/sec

Simbolet e lexueshme te kodit bar

EAN/JAN, GS1 DataBar, UPC-A, UPC-E, GS1 DataBar Stacked Omnidirectional, GS1 DataBar Expanded Stacked, GS1 DataBar Composites, GS1 DataBar Stacked

Karakteristikat

ESD (shkarkimi elektrostatik) i sigurt,
Teknologjia Green Spot

Kategori

Scaner Barkodi me Kavo Datalogic QD2131

10,600 L

Add to Cart