Tapetine Mouse & Tapetine Tastiere ATLANTIS Gaming

2,400 L

In stock

Tapetine Mouse & Tapetin Tastiere Gaming

Krahaso
SKU: P002-GP90 Categories: , Tags: , , ,

ATLANTIS Tapetine Gaming Desk Pad është projektuar posaçërisht për lojtarë që kërkojnë shpejtësi maksimale nga mousi i tyre.
Sipërfaqja e lëmuar e rrobave siguron lëvizje të shpejtë të mous.
Fundi i gomës pa rrëshqitje ofron stabilitet maksimal.

 

 

Tapetine Mouse & Tapetine Tastiere ATLANTIS Gaming

Tapetine Mouse & Tapetine Tastiere ATLANTIS Gaming

 

 

 

Madhësia 90x45cm ofron një sipërfaqe të përshtatshme për strehimin e tastierës dhe mous, Materiali esht prej gome dhe ideal per lojrat.

Kategori

Tapetine Mouse & Tapetine Tastiere ATLANTIS Gaming

Tapetine Mouse & Tapetine Tastiere ATLANTIS Gaming

2,400 L

Add to Cart