TV LG 70 inch 4K Smart UHD

140,000 L

In stock

 • Cilësi mahnitëse 4K Ultra HD me imazhe të hollësishme
 • Dizajn elegant
 • Përdorni zërin tuaj për të gjetur programet tuaja të preferuara me ndihmësin e integruar të Google dhe Alexa
Krahaso

4K LED TV

Ekrani
 • Madhësia e ekranit, inç:  70 “(177 cm)
 • Lloji i dritës : LED
 • Rezolucioni: 4K UHD (3840×2160)
 • Raporti: 16: 9
 • Teknologjia e ekranit: LED LCD
 • Teknologjia e përpunimit të imazhit: TruMotion
Informacion i pergjithshem
 • Smart TV
 • Procesori: Quad-core
 • Sistemi operativ: webOS 5.0
 • Rezolucioni: 4K Ultra HD
Projektimi
 • Dizajn i hollë
 • Ngjyra TV : E zeze
Sound
 • Altoparlantë të integruar: 2
 • Përmirësimi i cilësisë së zërit: Dolby Digital, Ultra Surround, LG Sound Sync Wireless, Bluetooth Surround Ready, Clear Voice III, AI Sound, AI Acoustic Tuning / Ready, Adaptive Sound Control
Karakteristikat
 • Bluetooth
 • Tastier, mouse
 • HbbTV
 • EPG – udhëzues elektronik i programit, Timeshift – regjistrim në kohë, TXT
Network (Rrjeti)
 • DLNA (Filma/ Foto / Muzik)
 • Miracast
 • WiFi
 • Google Assistant, Apple AirPlay 2, Alexa, Voice Control, LG Home Dashboard
 • Web browser
Nderfaqet/Portat
 • RGB X 1
 • HDMI x 3 (4K / 2K)
 • Dalja audio dixhitale optike x 1
 • Foleja CI x 1
 • Lidhje interneti (Ethernet)
 • Lidhja USB x 2
Të dhënat e energjisë
 • Klasa e energjisë A
 • Konsumi mesatar i energjisë 169 W

 

 

Kategori

TV LG 70 inch 4K Smart UHD

140,000 L

Add to Cart