Server Rack Dell PE R640

399,000 L

In stock

  • Bilanci ideal i densitetit dhe shkallëzueshmërisë
  • Fleksibilitet i shkallëzuar ne procesim dhe magazinim në një platformë 1U
  • Me 2 vende procesori me një përzierje ideale të performancës, kostos dhe densitetit për shumicën e qendrave të të dhënave.
  • Shiko Datasheet te prodhuesit
Krahaso
SKU: 0JYYR Category:

Additional information

Marka

DELL EMC

Modeli

R640

Familia Procesorit

Intel Xeon

Processori

Silver 4110

Core

8 core, 16 thread

Clock

3.00 GHz

Sistemi‎‎‎ Operimit

Linux, Vmware ESXi, Windows Server

Hard Drive

600 GB, SAS

Kapaciteti Storage

8 HDD

Ram

16GB DDR IV, ECC

Fuqia Watt

750W

Kategori

r640

Server Rack Dell PE R640

399,000 L

Add to Cart