ADJ Kit Pastrimi Ajer i Kompresuar

500 L

In stock

Krahaso
SKU: 100-00023 Category: Tags: , , , , ,
  • Ajri i kompresuar ADJ 400 ml- Produkt i përshtatshëm për heqjen e pluhurit dhe papastërtive nga sipërfaqet dhe pajisjet e vështira për t’u arritur si e tastierave, kamerave, kompjuterëve, laptopëve, televizorëve.

 

  • Përdorni në pajisje me ndërprerje të energjisë

Kategori

ADJ Kit Pastrimi Ajer i Kompresuar