RAM 32BG LRDIMM DDR IV ECC

39,000 L

In stock

SAMSUNG LRDIMM 32 GB ECC

Load Reduced DIMM

Krahaso
SKU: M386A4G40DM0-CPB Category:

Zgjidhje e provuar e modulit DRAM në tregun global

Modulet e kujtesës së Samsung janë krijuar për një gamë të gjerë aplikimesh për të ofruar performancën më të mirë me kërkesa të ulët energjie.

 

LRDIMM

Load Reduced DIMM

– Përfshini një regjistër për përmirësimin e sinjalit të orës, komandës dhe kontrollit
– Sinjal i zgjeruar i të dhënave duke vendosur tampon të të dhënave
– Zgjidhja më e mirë për arritjen e densitetit të lartë me shpejtësi të lartë
– Mbështet organizimin x4 / deri në 4 rangje për DIMM dhe 3DPC
– Aplikimi: Server

 

Specifications

DDR DDR4 Dimm Type LRDIMM
Density 32 GB Rank x Org. 4R x 4
Speed 2133 Mbps Voltage 1.2 V
No. of Pin 288 Component Composition (DDP2G x 4) x 36

Kategori

RAM 32BG LRDIMM DDR IV ECC

39,000 L

Add to Cart