QNAP TS-231P NAS

34,900 L

In stock

NAS i fuqishëm por i përballueshëm, me dy hdd, për zyrat e vogla dhe ato shtëpiake

Krahaso
SKU: TS-231P Category:

TS-231P

NAS i fuqishëm por i përballueshëm, me dy hdd, për zyrat e vogla dhe ato shtëpiake

TS-231P është një qendër e fuqishme, por e lehtë për t’u përdorur, për ruajtjen e rrjetit, sinkronizimin, hyrjen në distancë dhe argëtimin në shtëpi me shumë aplikacione të pasura me funksione të disponueshme, duke përfshirë Stacionin e Shënimeve (krijoni shënime dixhitale në një re të sigurt private dhe ndani me kolegë dhe miq), QmailAgent (centralizoni menaxhimin e llogarisë së postës elektronike dhe rezervoni emailet), dhe Qcontactz (ruani dhe menaxhoni në mënyrë qendrore informacionin e kontaktit). Të gjitha këto aplikacione (dhe më shumë) janë në dispozicion pa ndonjë kosto shtesë. TS-231P me dy bërthama përmban tre porte USB 3.2 Gen 1 dhe porte LAN të dyfishtë, duke ofruar performancë të jashtëzakonshme multitasking për të rritur produktivitetin dhe jetën dixhitale tuaj dhe duke ofruar një qendër ideale ruajtjeje dhe rezervë si një re private e sigurt.

Centralizon ruajtjen, ndarjen dhe kopjimin e skedarëve me një performancë të shkëlqyer

Kriptimi i plotë i NAS duke përdorur teknologjinë dhe përshpejtimin e pajisjeve me bazë vëllimin
Mbështet QmailAgent si një qendër dhome postare dhe Qcontactz për centralizimin e informacionit të kontaktit
Sinkronizoni skedarët midis TS-231P, kompjuterave, laptopëve dhe pajisjeve mobile
Transmetoni bibliotekën tuaj multimedia përmes DLNA®, Chromecast
Ndërtoni një qendër vëzhgimi për të mbrojtur shtëpinë dhe zyrën tuaj

Procesori me dy bërthama jep performancë të lartë

E pajisur me një AnnapurnaLabs, një kompani Amazon Alpine AL-212 procesor me dy bërthama 1.7 GHz Cortex-A15 dhe RAM 1 GB DDR3, TS-231P është një NAS me performancë të lartë për shtëpinë, grupet e punës dhe përdoruesit e SOHO që sigurojnë performancë të jashtëzakonshme deri në 224 MB / s lexuar & 176 MB / s aftësi të shkrimit. Motorri i zgjeruar i encryption dhe decryption i mbështetur në TS-231P siguron shpejtësi transferimi mbi 179 MB / s me kriptim të plotë të vëllimit NAS me AES 256-bit, duke rritur performancën e sistemit dhe sigurinë, ndërsa siguron sigurinë e të dhënave personale të ndjeshme të ruajtura në NAS. Kur përdoret me një përshtatës Wi-Fi të pajtueshëm 802.11ac me 802.11ac ose me band të dyfishtë 2.4GHz / 5GHz 802.11n, TS-231P bëhet një qendër ideale mediatike me shpejtësi jashtëzakonisht të larta për transferimin e një sasie të madhe skedarësh dhe transmetimit të multimedia-s me bandë.

Kategori

QNAP TS-231P NAS

34,900 L

Add to Cart