QNAP TS-832XU-RP-4G

189,000 L

In stock

NAS i fuqishëm me 8 hdd, për zyrat e vogla dhe ato te medha

QNAP TS-832XU-RP 8-Bay NAS

Shikoni te dhenat tek QNAP

Krahaso
SKU: TS-832XU-RP-4G Category:

Karakteristikat kryesore

  • 8 x 3.5 “/2.5” SATA III Bays Drive Drive
  • 1.7 GHz Alpine AL-324 ARM Quad-Core
  • RAM 4 GB DDR4
  • 2 x 10GbE SFP + | 2 x 1GbE RJ45

E ndërtuar për të ofruar performancë të lartë, aftësi fleksibël zgjerimi dhe aplikacione të gjithanshme për biznese të vogla dhe të mesme, mbyllja TS-832XU-RP 8-Bay NAS nga QNAP është një NAS Rackmount 2 RU që është 10GbE gati me dy porte SFP + që janë të afta për transmetimin e të dhënave me shpejtësi të lartë. Shtë e pajisur me një çarë PCIe Gen 2.0 x4 / x2 që mundet

Kategori

TS-832XU-RP-4G

QNAP TS-832XU-RP-4G

189,000 L

Add to Cart