Wi-Fi Range Extender TP-LINK 300Mbps

2,300 L

In stock

Perforcues Wireless TP-LINK 300Mbps

Krahaso
SKU: TL-WA854RE Category: Tags: , ,

PERJETONI INTERNET TE SHPEJTE DHE ME MBULIM TE GJERE NE CDO CAST 

  • Perforcuesi i wireless-it rrit sinjalin e internetit ne zonat me mbulim te dobet ose ne “zonat e vdekura”.
  • Dimensionet e pershtatshme dhe dizajni i montimit ne mur mundesojne vendosjen ne cfaredo ambjenti dhe  levizjen me fleksibilitet.
  • Aplikacioni Tether App lejon qasjen dhe menaxhimin lehtesisht nga cdo pajisje celulare.
  • Me ane te funksionit Led Control perjetoni nje nate te qete.

  • SPECIFIKAT :
  Produkti    WI-FI Range Extender
  Konsumi energjise     3.3W
  Dimensionet     65.8 × 75.2 × 110mm
  Frekuenca     2.4GHz
  Sinjali     300Mbps at 2.4GHz
  Antena    2 Antena te brendshme
  Fuqia e transmetimit     <15dBm
  Dimensionet     98 mm x 92.5 mm x 41 mm
  Pesha     80 g
  Sistemet e operimit     Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista™/Windows 7, 8, 8.1, 10, MAC OS, NetWare, UNIX/Linux Internet Explorer 11, Firefox 12.0, Chrome 20.0, Safari4.0,

Kategori

Wi-Fi Range Extender TP-LINK 300Mbps

2,300 L

Add to Cart