Multifunksion Printer Canon Pixma MG2550S

10,600 L

Out of stock

Krahaso
SKU: 0727C006 Categories: , Tags: , ,

Printer All-In-One

Printera shumëfunksionalë me ngjyra, i lehtë në përdorim. Praktikë i vogël dhe nuk zë hapësirë ne zyrën apo shtëpine tuaj.

 

Additional information

Model

MG2550S

Print Resolution

Up to 4800¹ x 600 dpi

Print Technology

2 FINE Cartridges (Black and Colour)

Mono Print Speed

Approx. 8.0 ipm¹

Colour Print Speed

Approx. 4.0 ipm¹

Two Sided Printing

Manual operation

Standard Ink Cartridges

PG-545 (Black)
CL-546 (Colour

Optional XL Ink Cartridges

PG-545XL (Black)
CL-546XL (Colour)

Cartridge Yield (Plain paper)

A4 colour documents printing¹
Black: 180 pages
Black XL: 400 pages
Colour: 180 pages
Colour XL: 300 pages

Paper Types

Plain Paper
Envelopes
Photo Paper Plus Glossy II (PP-201)
Photo Paper Glossy "Everyday Use" (GP-501)

Maximum Paper Input

Rear tray: Max. 60 sheets (plain paper)

Paper Sizes

Plain paper: A4, A5, B5, Letter, Legal
Photo paper: 10x15cm, 13x18cm
Envelopes: DL, COM10

Scanner Resolution (Optical)

600 x 1200 dpi¹

A4 Scan Speed

Approx. 14 seconds¹

Scanning Depth (Input / Output)

Colour: 48 bit / 24 bit
Greyscale: 16 bit / 8 bit

Copy Speed

Approx. 31 seconds¹
Approx. 1.6 ipm¹

Multiple Copy

21 copies (max.)

Kategori

Multifunksion Printer Canon Pixma MG2550S

10,600 L