Kase Mid Tower Thermaltake Black Core

20,000 L

In stock

Kase MID TOWER Thermaltake Black Core P5

Krahaso
SKU: CA-1E7-00M1WN-00 Category: Tags: , ,

Kase MID TOWER Thermaltake Core P5  Open Frame nga Thermaltake. Dizajni plotësisht modular i Core P5 lejon fleksibilitet për paraqitjet e vendosjes me 3 drejtime (montim në mur, horizontale dhe vertikale), vendet e paraqitjes së dyfishtë të GPU: Vendet horizontale dhe vertikale dhe vendosja për komponentët e ftohjes së lëngshme. Zbulo madhështinë me këndin panoramik të shikimit të Core P5 me dritaren e saj të madhe akrilike për tu mbrojtur dhe paraqitur. Duke parë është duke besuar, Core P5 sjell përfundimin në shikimin e pajisjeve kompjuterike kudo që montoni ose shfaqni.

Kase Mid Tower Thermaltake Black Core

Kase Mid Tower Thermaltake Black Core

Mbështetje Supreme e Lëngshme e Ftohjes me bazë mur C5 P5 u mundëson përdoruesve të ndërtojnë një sistem të plotë të nivelit të lartë, ndërsa mbështesin ftohjen e lëngshme të radiatorit 480 mm, ose tifozët e rastit 140 mm, me një kartë grafike të gjatë në të njëjtën kohë, dhe njëkohësisht ofrojnë efektet më të mira vizuale si si dhe rritjen e potencialit të modifikimit të çështjeve të CPU-së. Më e rëndësishmja, ajo ka aftësinë për të ofruar një efikasitet të jashtëzakonshëm ftohës në të gjithë rastin.

SERIES Core
MODEL Core P5
CASE TYPE Mid Tower
DIMENSION (H X W X D) 608 x 333 x 570 mm
(23.9 x 13.1 x 22.4 inch)
NET WEIGHT 12.2 kg / 26.9 lb
SIDE PANEL Transparent Window
COLOR Black
MATERIAL SPCC
DRIVE BAYS
-ACCESSIBLE
-HIDDEN
-Accessible : 1 x 3.5’’ or 2.5’’ (HDD tray)
-Hidden : 3 x 3.5’’ or 2.5’’ (Behind the M/B tray)
EXPANSION SLOTS 8
MOTHERBOARDS 6.7” x 6.7” (Mini ITX), 9.6” x 9.6” (Micro ATX), 12” x 9.6” (ATX)
I/O PORT USB 3.0 x 2, USB 2.0 x 2, HD Audio x 1
PSU Standard PS2 PSU (optional)
FAN SUPPORT Left Side:
4 x 120mm
3 x 140mm
RADIATOR SUPPORT Left Side:
1 x 480mm
1 x 420mm
CLEARANCE CPU cooler height limitation:
180mm

VGA length limitation:
280mm (With Reservoir)
570mm (Without Reservoir)

PSU length limitation:
200mm

Kategori

Kase Mid Tower Thermaltake Black Core

Kase Mid Tower Thermaltake Black Core

20,000 L

Add to Cart