WEBCAM USB 2.0

3,600 L

In stock

Krahaso
Category:

WEBCAM me mikrofon 

Rezolucioni: 640x480

Rezolucion statik 1600×1200

Formati i videos: 24bit RGB

Shpejtësia e kapjes së imazheve [fps]: 30

Lidhje me USB

Butoni i mbylljes ON/OF

Kendi rrotullimit: 360°

Gjatesia e kabllove: 105 cm

Kamera për kompjuter , është një pajisje e cila ka madhësi të vogël, dizajn unik dhe përshtatet në çfardo ambienti që ju punoni.

Mund të përdoret për zyrë, dhoma për konferenca.

 

Kategori

WEBCAM USB 2.0

3,600 L

Add to Cart