dyqani

Miresevini ne Albital Canon shpk

Ne lidhim blerës dhe shitës në të gjithë botën, duke fuqizuar njerëzit dhe duke krijuar mundësi ekonomike për të gjithë.

Disa nga etapat tona nder vite

hand-people-care-logo-vector_23987-249
Themelimi
U themelua nga tre ortake shqiptare me vizionin dhe vullnetin per te ofruar produkte dhe sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit per kliente kryesisht institucionale si dhe kompani private ne territorin e Republikes se Shqiperise
closed-circuit-television-surveillance-wireless-security-camera-ip-camera-clip-art-cctv
CCTV Systems
Me nje eksperience 20 vjeçare ne tregun e pajisjeve IT dhe afro 10 vjeçare tashme edhe per sistemet e vezhgimit e sigurise CCTV e iP, kompania eshte orientuar vazhdimisht ne rritjen e cilesise se sherbimit per klientet e saj dhe me pasionin per te qene gjithnje te azhornuar me teknologjite e reja per te dhene zgjidhje komplekse dhe funksionale me qellim rritjen e produktivitetit te aktivitetit pikerisht te klienteve te saj ekzistues dhe potencial
6a563c_9ec142397bf34f3eb4959d551b19a479_mv2_d_3840_3840_s_4_2
Monitoring System Penitenciary
Ne kete vit AlbItal Canon behet lider ne sektorin e sigurise dhe monitorimit dhe perfundon me sukses kontrata me institucione te medha si Ministria e Drejtesise (Drejtoria e Burgjeve) ku mer furnizimin me paisje IT dhe sistemin CCTV qe u krye ne Joint Venture me kompanine RealCom ku Albital kishte 40% te kontrates.
g737-new
Monitoring System Penitenciary
Si nen kontraktor i kompanise italiane Infoteam srl per suportin tekniko-profesional te montimit te pajisjeve te gjurmimit Albital Canon zgjeroi akoma me shume gamen e njohurive dhe aftesive te veta duke ofruar nje sherbim cilesor Ministrise se Drejtesise (Sherbimit te Proves)
unnamed
Support DataCenter
Upgrade dhe mirembajtje e sistemeve IT, DataCenter OSHEE sh.a Realizuar me sukses ne bashkim operator me kompanine partnere shqiptare S&T Albania shpk dhe ate italiane Infoteam srl
logo
Sherbimi i Urgjences
Furnizim vendosje pajisje kompjuterike, elektronike si dhe licensat për përdorimin e programeve të sistemit të integruar për shërbimin e ri kombëtar të urgjencës (Sistemi i integruar për shërbimin e ri kombëtar të urgjencës) Nen kontraktor i kompanise italiane Infoteam srl per suportin tekniko-profesional te montimit te pajisjeve IT dhe testimit te rrjetit fizik me pajisje CISCO
RightComXP_Product_RightQ-1-1500x1200
Queue Management System & CCTV
Sistem per monitorim audio-video ne ambientet e punes, menaxhimin automatik te rradhes dhe raportim mbi performancen e Qendrave te Kujdesit ndaj Klientit te OSHEE, ky projekt u realizua ne 84 pika te shperndara ne gjithe territorin e shqiperise, projekti u realizua ne me pak se 45 dite
principal
Videowall DAHUA
Videwall i ndertuar me 40 Monitore 55-inch te markes se njohur Dahua me ekran Samsung. Ky projekt u realizua ne bashkpunim me partnerin tone RealCom sh.p.k prane nderteses se re te OSHEE Nje projekt me keto permasa nuk eshte realizuar me pare ne ballkan.
51-512519_provide-a-fair-queue-management-system-icons-clipart
Queue Management System
Sistem per menaxhimin e rradhes ne pikat e Kujdesit ndaj Klientit OSHEE. Ky projekt u realizua me 35 pika te kujdesit ndaj klientit, me sistem qe dergon statistikat ne kohe reale. Sistemi lejon matjen e performances se operatoreve dhe shperndarjen e punes me mire ne baze te fluksit te punes
140910_bib_kali037-web
Biblioteka Dixhitale
Ndertimi i Infrastruktures hardware dhe Sistemit te Bibliotekses Dixhitale ne Universitetin e Vlores per menaxhimin dhe digitalizimin e Librave
Horizon-View-Intro
Kuvendi i Shqiperise (VDI)
Ndertimi ne Kuvendin e Shqiperise te Infrastruktures Desktop Virtuale (VDI). Duke u bazuar ne dy gjigante te teknologjise FUJITSU dhe VMWARE ndertuam sistemin per 50 Perdorues

Arritje dhe Certifikime

Drejtuesit dhe ndikuesit e industrisë njohin Albital Canon shpk si një nga kompanitë më të besueshme të shitjes me pakicë në Shqipëri, duke u renditur në nivele të larta si për kënaqësinë e klientit ashtu edhe të punonjësve.

Partneret tane

Main Menu