Boje HP 302 CL

3,000 L

In stock

Krahaso

Hewlett-Packard është i njohur për prodhimin e printerëve apo laptopëve. Kompania e njohur botërisht Hewlett-Packard gjithashtu fokusohet në mënyrë aktive në mbështetjen e produkteve të saj në formën e një shumëllojshmëri të konsumit. Tani HP  përmban një sasi origjinale të rimbushjeve me tre ngjyra në të kuqe, kaltër dhe të verdhë. Ky komplet është projektuar për HP DeskJet 1110, HP DeskJet 2130, HP DeskJet 3630, HP OfficeJet 3830, HP OfficeJet 4650, HP ENVY 4520. Fishekët japin deri në 165 faqe me një normë mbulimi prej 5%. Avantazhi i bojes origjinal është pajtueshmëria e produktit 100% dhe cilësia maksimale e printimit që nuk mund të arrihet me bojra jo orgjinale.

Boje Hp 302 color

Support per printer modelet e meposhtem:

HP DeskJet 1110 Printer (F5S20B) HP OfficeJet 3834 All-in-One Printer (F5S02B) HP ENVY 4520 All-in-One Printer (J6U70B) HP OfficeJet 5232 All-in-One Printer (M2U84B)
HP DeskJet 2130 All-in-One Printer (F5S40B) HP OfficeJet 3835 All-in-One Printer (K7V44B) HP ENVY 4522 All-in-One Printer (J6U59B) HP ENVY 4528 All-in-One Printer (K9T08B)
HP DeskJet 2132 All-in-One Printer (K7N78B) HP OfficeJet 4650 All-in-One Printer (K9V85B) HP ENVY 4523 All-in-One Printer (J6U60B) HP OfficeJet 3830 All-in-One Printer (F5R95B)
HP DeskJet 2134 All-in-One Printer (K7N80B) HP OfficeJet 4652 All-in-One Printer (K9V84B) HP ENVY 4524 All-in-One Printer (F0V72B) HP OfficeJet 3831 All-in-One Printer (K7V45B)
HP DeskJet 3630 All-in-One Printer (K4T99B) HP OfficeJet 4654 All-in-One Printer (F1J07B) HP ENVY 4525 All-in-One Printer (K9T09B) HP OfficeJet 3832 All-in-One Printer (F5S01B)
HP DeskJet 3632 All-in-One Printer (F5S49B) HP OfficeJet 4655 All-in-One Printer (K9V82B) HP ENVY 4527 All-in-One Printer (J6U61B) HP OfficeJet 3833 All-in-One Printer (F5S03B)
HP DeskJet 3633 All-in-One Printer (K4U03B) HP OfficeJet 4657 All-in-One Printer (V6D29B) HP OfficeJet 5230 All-in-One Printer (M2U82B) HP DeskJet 3638 All-in-One Printer (K4U02B)
HP DeskJet 3634 All-in-One Printer (F5S50B) HP OfficeJet 4658 All-in-One Printer (V6D30B) HP OfficeJet 5220 All-in-One Printer (M2U81B) HP DeskJet 3636 All-in-One Printer (K4U00B)

 

Additional information

Ngjyra

Cyan, Magenta, Yellow

Kapaciteti

4 ml

Numri Faqeve

165 Faqe

Kategori

Boje Hp 302 color

Boje HP 302 CL

3,000 L

Add to Cart