QNAP TS-673-4G NAS

129,000 L

In stock

Karakteristikat kryesore

 

  • 6 x 3.5 “/2.5” gjiret & 2 x M.2 Slots Slots
  • 2.1 GHz AMD RX-421ND Quad-Core
  • 4 GB RAM DDR4
  • Porte Ethernet 4 x Gigabit

Mundësuar nga një procesor 2.1 GHz AMD RX-421ND Quad-Core, i cili mund të rritet deri në 3.4 GHz, dhe 4 GB RAM DDR4, i cili mund të përmirësohet në 64 GB, TS-673 6-Bay NAS nga QNAP është i nivelit te lartë

Krahaso
SKU: TS-231P-2 Category:

QNAP TS-673-4G

Mundësuar nga një procesor 2.1 GHz AMD RX-421ND Quad-Core, i cili mund të rritet deri në 3.4 GHz, dhe 4 GB RAM DDR4, i cili mund të përmirësohet në 64 GB, TS-673 6-Bay NAS nga QNAP është i lartë – sistemi i funksionimit dhe efikasitetit të energjisë që siguron dy lojëra elektronike PCIe 3.0 x4 që mund të strehojnë M.2 SSD memorie / lidhje 10GbE, një kartë rrjeti pa tel dhe një kartë grafike të nivelit të hyrjes për të rritur performancën për performancën e videos 4K. TS-673 ju lejon të vendosni në mënyrë fleksibël një gamë të gjerë aplikimesh me një buxhet më të përballueshëm.

M.2 LED SSD
Tregon statusin M.2 SSD dhe aksesin e të dhënave

Marrës infra të kuqe
E përputhshme me telekomandën QNAP RM-IR004 (shitet veçmas) për përdorim me aplikacione multimedia dhe funksionalitetin QButton

2 x PCIe Gen3 Slots Zgjerimi
PCIe Gen3 x4 mbështet kartat QM2, LAN 10GbE, kartat e rrjetit pa tel, kartën grafike të nivelit të hyrjes dhe kartat e ndryshme të zgjerimit të PCIe

Kopjimi me USB one Touch
Shtypni butonin “Kopjo” për të rezervuar të dhënat nga ruajtja e USB në NAS, ose përndryshe për të rezervuar të dhënat nga NAS në ruajtjen USB.

RAM deri në 64 GB DDR4
Mbështet katër module të memorjes DDR4 SO-DIMM (vjen para-instaluar me 4 GB RAM)

Slote  2 x M.2 SSD
Mbështet SATA III 6 Gb / s M.2 SSD me 2260 dhe 2280 faktorë të formës, duke lejuar fleksibilitet në konfigurimin e ruajtjes së niveleve dhe mundëson përshpejtimin e cache

Ftohja e Ndarë 
Zbulon veçmas temperaturat e CPU dhe hard drive për të kontrolluar në mënyrë dinamike shpejtësinë e tifozëve për operacione më të qeta

AMD CPU X86 e integruar në Seritë R
Quad-core RX-421ND 2.1 GHz SoC (35W), Turbo Core deri në 3.4 GHz

Porte Ethernet 4 x Gigabit
Lejon shpërndarjen e trafikut të optimizuar për aplikacione të larmishme

Altoparlant i integruar
Mbështet daljen direkte të audios dhe siguron paralajmërime verbale të sistemit

Kategori

QNAP TS-673-4G NAS

129,000 L

Add to Cart