Smart watches Asus VivoWatch

15,700 L

In stock

Asus Smartwatch VivoWatch S 2″, Fitness Watch, Monitor Rate Heart, Jetëgjatësia e baterisë deri në 10 ditë, E zezë / Bluetooth, Funksioni GPS.

Krahaso
 • Teknologjia ASUS VivoPulse

Teknologjia ASUS VivoPulse monitoron rrahjet e zemrës suaj në kohë reale dhe të dhëna të sakta mbi kaloritë e djegura dhe cilësinë e gjumit.

 • Treguesi aerobik i rrahjeve të zemrës

Një tregues i përshtatshëm LED ju informon nëse jeni duke kryer ushtrime aerobike.

 • Analiza e gjumit

Kontrolloni cilësinë e gjumit duke analizuar kohëzgjatjen dhe cilësinë e tij.

 • Indeksi i Lumturisë (IH)

Një vlerësim i lehtë i mirëqenies së përgjithshme, sasisë së stërvitjes dhe gjumit.

 • Jetëgjatësi e baterisë

VivoWatch ASUS ofron 10 ditë jetëgjatësi të baterisë në modalitetin normal dhe deri në 24 orë në modalitetin e fitnesit me monitorin e rrahjeve të zemrës aktive.

 • Rezistenca ndaj ujit (IP67)

ASUS VivoWatch mund të zhytet brenda 1 metër ujë për deri në 30 minuta

 • Treguesi aerobik i rrahjeve të zemrës

Ushtrimet e rregullta aerobike sigurojnë përfitime të shumta shëndetësore. ASUS VivoWatch ka një tregues LED që bëhet i gjelbër kur jeni duke bërë stërvitje aerobike dhe duke djegur kalori. Nëse, nga ana tjetër, po e shtyn veten deri në kufi, treguesi e sinjalizon këtë duke u bërë i kuq.

 • Hapat

Numëron hapat të kryer në një ditë.

 • Kujtesë aktiviteti

Inkurajimi për tu ngritur dhe lëvizur në intervale të rregullta.

 • Kontrolloni shëndetin e familjes suaj

Asgjë nuk është më e rëndësishme sesa shëndeti dhe lumturia e njerëzve që ju interesojnë. Duke përdorur aplikacionin ASUS HiVivo ose faqen e internetit të ASUS Healthcare, lehtë mund të qëndroni në azhornim me mirëqenien e të dashurve që kane ASUS VivoWatch, pa marrë parasysh se ku ndodhen.

 • Njoftimet e thirrjeve

Dridhjet diskrete ju paralajmërojnë për thirrjet telefonike hyrëse.

 • Pamja e thirrjes

Personalizoni orën tuaj sipas stilit tuaj.

Additional information

Brand

Asus

Ekrani

2 inch
Rezolucioni 128 x 128
Touch screen

Bateria

Bateri e integruar
Koha e karikimit : 1-2 orë
Lloji i rimbushjes : USB Dock
Durata Operativa : Deri në 10 ditë në modalitetin normal/ deri në 24 orë në modalitetin e fitnesit

Bluetooth

4.0

Sistem operativ i pajtueshëm

Android 4.3 +, Apple iOS 8.1 +

Memorje e brendshme

1 GB

Ngjyra

E zeze

Kategori

Smart watches Asus VivoWatch

15,700 L

Add to Cart