Nilox Barcode Skaner Wireless LKLET10

8,500 L

In stock

Krahaso

Additional information

Burimi drites

Laser 650nm

Simbolet e lexueshme te kodit bar

EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, CODE39, CODE128, EAN128, Kodibar Industrial 2 nga 5, Interleave 2 nga 5, Matrica 2 nga 5, MSI, të gjithë barkodet 1D

Shpejtësia e skanimit

300/sekonda

Metoda e skanimit

Manuale

Nderfaqja

USB

Distanca maksimale midis bazës dhe lexuesit

100 metra

Memorje e brendshme

512 Kb

Bateria

Bateri litiumi e rikarikueshme 550 mAh

Dimensioni dhe pesha

83x70x172mm, 155g

Te tjera

Skanuesi i barkodit wireless, mund të funksionojë deri në 100 metra larg bazës.
Kur është jashtë rrezes së bazës, lexuesi regjistron automatikisht kodet e lexuara në memorien e brendshme.
Bateria ka një autonomi deri në 12 orë pune.
Plug & Play
Rezistencë ndaj rënies deri ne 3 metra, si dhe rezistencë ndaj pluhurit dhe lëngjeve.

Kategori

Nilox Barcode Skaner Wireless LKLET10

8,500 L

Add to Cart