Google WiFi Router Dual-Band

16,900 L17,900 L (-6%)

In stock

  • Router & Wireless
  • Wi-Fi 5 (802.11ac)
  • Dual-Band (2.4GHz & 5GHz)
  • 2 Porta Gigabit Ethernet (WAN / LAN)
  • Menaxhim me Aplikacion (Android & iOS)
Krahaso
SKU: GA00157-EU Categories: ,

Google Wi-fi Router

Përfitoni një lidhje Wi-Fi e shpejtë dhe e optimizuar në shtëpinë tuaj, në pajisje të ndryshme.
Google Wi-Fi është një sistem modern që zëvendëson ruterin tuaj (mund te lidhet me modemin
aktual nga ku merrni Internetin nga ISP) dhe lejon mbulim optimal për shtëpinë tuaj. Bëni gjithçka
që doni në internet, kudo në shtëpinë tuaj. Google Wi-Fi është krijuar për të menaxhuar pajisje të
shumta streaming, duke shkarkuar dhe shpërndarë në të njëjtën kohë.

 

Network Assist është një program inteligjent i integruar në Google Wi-Fi për t’ju ofruar shpejtësi
të lartë. Network Assist ju ndihmon të shmangni bllokimet e Wi-Fi dhe ju çon në pikën më të afërt
Wi-Fi për një sinjal të jashtëzakonshëm.

 

Menaxhoni përdorimin e Internetit në familjes tuaj. Vëzhgoni kohën e përdorimit per secilin nga
anetaret e familjes. Ndaleni aksesin në internet për pajisjet e fëmijëve tuaj gjatë gjumit ose gjatë
orarit të detyrave të shtëpisë.

 

Shpejtësia e transferimit të të dhënave deri në 1.2 Gbps Për funksionim të shpejtë dhe efikas.

 

Mbrojtje e aksesit ne rrjetin tuaj Wi-Fi kundër hakerave dhe përgjuesve.

 

2 Porta e Gigabit Ethernet ofrojne një lidhje ne rrjeti me shpejtësi të lartë të cilat mund të
konfigurohen si WAN ose LAN.

 

Aplikacioni Google Wifi e bën të thjeshtë për të ndarë fjalëkalimin tuaj me mysafirët dhe duke u
dhënë përparësi pajisjeve në rrjetin tuaj. Mund te instalohet ne pajisjet Android dhe iOS, duke
përfshirë Android OS 4.0 ose më të lartë, Apple iOS 8 ose më të lartë.

 

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu